Kiezen voor RDL is kiezen voor

Maatoplossing
betrouwbaarheid
kennis ervaring

Wie is RDL?

Automatisering en interne transportsystemen

Twee generaties research & development maken van RDL Engineering de aangewezen partner voor bedrijven, ondernemers en studiebureau’s. We analyseren, creeren oplossingen en nieuwe mogelijkheden. We implementeren, begeleiden en onderhouden, ook na de opstartfase. Elk van onze medewerkers en de drie zaakvoerders excelleren in hun eigen kennisdomein. En omdat onze interne communicatielijnen heel kort zijn, krijgt u van ons allesomvattende antwoorden op de meest diverse behoeftes op het vlak van productielogistiek en material handling.

Ontzorgen

RDL Engineering staat voor totaaloplossingen die het gehele productieproces kunnen dragen, zonder dat u wakker hoeft te liggen van de complexiteit die daarachter schuilt. Na realisatie en indienststelling krijgt u de zekerheid van onderhoud, aanpassing en services. Zo houdt u de focus op uw kernactiviteiten.

Familiebedrijf opereert wereldwijd

Met RDL Enineering krijgt u het beste van meerdere werelden. Een flexibel bedrijf met een toekomstgerichte knowhow en een internationale modus operandi.

All-in-one

RDL Engineering is een all-in-one partner voor bedrijven. We brengen uw noden in kaart, stellen een plan op, fabriceren de juiste tools en schenken u de zekerheid van total support. Op die manier halen wij het maximum uit uw bedrijfsprocessen en verhogen wij de veiligheid en rendabiliteit van uw economische productie.